Mi Nők Divat &Szépség &Életmód &Illem

REPAIR IRON – Ultrahangos-infravörös, mély-feltöltő hajápoló készülék

Legújabb szolgáltatásunk a megfelelően ápolt és egészséges haj érdekében került bevezetésre üzletünkben!!! Tápláló és regeneráló hajápolás, mely kellően fényes és selymes frizurát eredményez!!!
A kezelés bármely fodrászati szolgáltatás mellé illeszthető, összesen + 20-30 percet vesz igénybe.

Mire tervezték ezt a hajápoló eszközt?
Az új eszköz használatával a különböző tápláló és regeneráló termékek felszívódása nagymértékben javul. Ezek az anyagok nem mindig képesek külső segítség nélkül beépülni a hajba, gyakran a szerkezete sem zárul le 100%-osan, így a részben nyitott szerkezetnek köszönhetően a haj veszít nedvességtartalmából, a tápanyagok gyorsan távoznak a fehérjék feloldódnak ezért tart gyakran csak mosástól mosásig egy hajpakoló, hajápoló vagy szérum használata. A Repar Iron hajápoló hajvasaló használatával a felszívódás sokkal hatékonyabb!
A kezelés alatt nem éri hőhatás a hajat, a vasaló nem melegszik fel, csupán az infravörös sugarak és az ultrahang segítségével dolgozunk!!

A Repair Iron eszköz használata és a hatóanyagok kiválasztása
A Repar Iron hajvasaló használatakor a hajra ápoló anyagokat teszünk, gondosan kiválasztva a haj minőségének és igényének megfelelő terméket, majd a tincseket többször átvasaljuk. Ezzel a folyamattal a tápanyagokat a haj belső szerkezetébe juttatjuk, belülről táplálva azt. Mint a fentiekben említettük, a kezelés nem csupán mosástól-mosásig tart, mert jobban beépülnek, illetve felszívódnak a tápláló termékek és a különleges technológiának köszönhetően teljesen lezárul a haj szerkezete, így a következő mosásnál nem távoznak a hatóanyagok.
Amint elvégeztük a kezelést, a felesleges anyagokat gyengéden kimossuk a hajból és a frizurát igény szerint formázzuk.
A hatóanyagok kiválasztásánál több szempontot is figyelembe veszünk, más és más ápoló terméket használunk natúr, festett, szőkített, melírozott, hullámosított és egyenesített hajon.

Mi az infravörös sugarak funkciója?
Kórházakban az orvosok arra használják az infravörös sugárzást, hogy sebeket gyógyítsanak fájdalommentesen. Itt arra használjuk, hogy a haj sérült szöveteit helyrehozzuk és serkentsük a hajtövek vérkeringését, ettől a haj egészségesebb, megfelelően táplált lesz.
A 680 nm infravörös fény helyreállítja a hajrostokat és azok rugalmasságát, lezárja a hajat borító külső réteget, így bennmaradnak az értékes tápanyagok!

Mi az ultrahang funkciója?
A víz 3 fajta halmazállapotban létezhet: szilárd (0 °C alatt), folyékony és gáz (100 °C felett). Az ultrahang sugarai képesek gázneművé változtatni a hajban lévő vizet és megváltoztatni molekuláris összetételét.
Ez a mágneses vibrálás (másodpercenként 36000) garantálja a víz és/vagy a tápanyagok felszívódását.

Hogy működik együtt ez a kétfajta technológia?
Az ultrahang segítségével minden értékes tápanyag felszívódik a hajba, az infravörös sugaraktól pedig begyógyulnak a haj sérült szövetei, hő használata nélkül. A haj külső rétege lezárul, a haj visszanyeri rugalmasságát, a tápanyagok, illetve pigmentek könnyebben felszívódnak a kezelés után.

Meddig tart a kezelés pozitív hatása?
Hajtípustól és hajápolási szokásoktól függően, nagyjából 2 hónapig.
Ez alatt az idő alatt a haj fehérjetartalma, rugalmassága visszaáll, a bevitt tápanyagok, pigmentek pedig könnyedén felszívódnak, anélkül, hogy kárt tennénk a hajban.

Várunk mindenkit szeretettel, aki szívesen kipróbálná ezt az új és eredményes hajápolási rendszert!
A kezelés ára hatóanyaggal együtt 3000-4000 Ft, a frizura elkészítése plusz költség.
A kezelés időtartama: hajmennyiségtől függően 20-30 perc.

Bejelentkezés: 061-403-15-39; 0630-530-54-82

1 Comment

 1. Virág Szilvia
  július 11, 2018

  Szia!
  Nagyon tetszik ez az újfajta ultrahangos hajvasalás kezelés.
  Érdeklődnék hogy az én hajam festett szőke és hogy milyen terméket tennél rá a kezelésnél? Milyen márkájút?
  Ezt azért kérdezem mert vannak amikre allergiás vagyok.Pl: Kallos.
  Már tudom hogy mik azok és ezért kérdezném .
  Nagyon köszönöm a válaszod!
  Virág Szilvia

Drop a comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük