Mi Nők Divat &Szépség &Életmód &Illem

ÚJ szolgáltatás a szalonban: Pigments

Júniusra meglepetést hirdettünk vendégeinknek és be is tartottuk ígéretünket!
Már hetek óta használjuk az üzletben a Pigments-et, mondhatni nagy sikerrel. Úgyhogy túl vagyunk a próbaidőn és jól vizsgázott a termék, vendégeink és a mi nagy örömünkre.
De mi is az a Pigments? Egyszerűen megfogalmazva minden, ami a hajfestéssel és színezéssel kapcsolatos! De ismerjük meg kicsit részletesebben…

A Pigments a legújabb generációs hajszínező mely intenzívebbé, gazdagabbá és különlegesen ragyogóvá tesz bármilyen színváltoztatási és hajápolási szolgáltatást.
Az extra magas koncentrációjú, tiszta pigmentek számos terméktípushoz keverhetők, hogy megőrizzék vagy élénkebbé tegyék a természetes vagy festett hajszínt, hogy az vibráló és ragyogó legyen. Ez annyit tesz, hogy minden kozmetikai közegben alkalmazható.
A „minden kozmetikai közeg” a következőket jelentheti – a teljesség igénye nélkül: víz, sampon, pakolás, kondicionáló, dauer fixáló, festék, tartós hajsimítás fluid, hajhab, zselé attól függően, hogy mi az elérni kívánt célunk.

Kicsit részletesebben szeretném bemutatni, hogy a vendégek szempontjából mit is jelentenek pontosan ezek a lehetőségek.
Négy nagy csoportot különböztethetünk meg:

1. Festés
Ilyenkor a Pigments a festékbe lesz belekeverve, tartóssága a két festés közti idő.
Lehetőségek:
– Új árnyalat készítése
– Színezés
– Új hajszín, akár egyéni hajszín kialakítása
– Erősíti illetve mattitja a hajszínt
– Hajszín frissítése, intenzívebbé tétele
– Extra ragyogású hajszín
– Természetes haj első festése
– Nyáron a fakult hajvégek vissza pigmentálása

2. Formázás
Itt a haj egyenesítéséről és göndörítéséről beszélhetünk (Lisse Design és dauer).
Ilyenkor a Pigments a simító fluidba illetve göndörítés esetén a fixálóba van belekeverve, tartóssága 8-12 hajmosás.
Ebben az esetben a színt élénkíthetjük és korrigálhatjuk vele, Lisse Design (hajsimítás) kezelésnél előfordul, hogy világosodik a haj, a Pigments-el ezt már a kezelés folyamata közben tudjuk korrigálni, ez vonatkozik festett és natúr hajra is. Eredmény: még az eddiginél is fényesebb, csillogóbb és színnel teltebb haj. Natúr haj esetén is nagyon látványos.

3. Ápolás
A hajápolásnál a Pigments a pakolóba, kondicionálóba, maszkba, balzsamba vagy a samponba van belekeverve, tartóssága 4-6 hajmosás.
Itt is két kezelést kapunk egybe, mert tápláljuk és regeneráljuk a hajat a különböző kondicionálókkal és mellette a Pigments-nek köszönhetően hajszínünket is korrigálhatjuk.
Tehát gondoskodunk a haj egészségéről és megőrizzük a színét.
Ajánlott:
– Natúr hajaknál, szín élénkítés céljából, akár alkalmakra pl.: esküvő, szalagavató
Külön ajánlom az olyan menyasszonyoknak, akiknek natúr a hajuk és nem szeretnék festetni, de örülnének, ha a nagy napon szép fényes, csillogó hajszínnel kápráztatnák el a násznépet. Természetesen ebben az esetben alapszín illetve színmélység változtatásról nem beszélhetünk, csupán árnyalatot kap a hajszín.
– Két festés közti időben, általában a divatszínek élénkítése céljából
– Kifakult hajvégek korrigálása

4. Styling
Ez egy nagyon izgalmas kategória, mert itt sok mindent kipróbálhatunk hosszú távú következmények nélkül. A Pigments hajhabba, gélbe vagy zselébe kerül, így értelem szerűen szárítás után tesszük a hajra, a frizura egyedivé tételéhez. Tartóssága kb 2-4 hajmosás.
Ajánlott:
– „bátortalan” vendégeknek, akik szívesen kipróbálnának valami újat, de nem merik, értem ez alatt pl a melír több fajtáját. Mivel pár mosással eltávolítható tökéletes egy próbára, hogy mennyire tudunk azonosulni vele, és mit szól hozzá a párunk, gyermekünk, környezetünk
– kísérletezőknek, akik bevállalósak és esetleg szeretik az extrém dolgokat, bármilyen szín kikeverhető
– alkalmakra pl.: egy buli vagy akár nyáron a fesztivál szezonra is kitűnő kiegészítő lehet

Kiegészítésként megjegyezném, hogy a 2-es és 3-as pontnál tudni kell, hogy színmélységet nem változtat önmagában csak árnyalatot és ősz fedő képessége nincsen!
A 4-es pontnál annál látványosabb a használata minél világosabb a hajszín.

Otthoni ápolásról is gondoskodott a cég, 3 speciális samponnal és maszkkal, amelyek nem csupán a hajszínt tartják karban, hanem a hajszál egészségét is megőrzik. Formulája maximálisan a direkt pigmentekhez alkalmazkodik és belekeverve akár 1 évig is eltarthatók. Tehát a hajápolóba belekeverjük a kívánt színű pigmentet és így otthon a hajmosások alkalmával is lehet karban tartani a színt.
Három különféle sampont és maszkot különböztethetünk meg egymástól: -normál hajra, -száraz hajra és -erősen igénybe vett hajra való ápolók közül választhatunk.

Remélem sikerült minden esetleges kérdésre választ adnom!
Azt gondolom valóban olyan széles a Pigments felhasználási köre, hogy mindenki számára érdekes lehet ez az új szolgáltatás, aki jár fodrászhoz!

Drop a comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük