Mi Nők Divat &Szépség &Életmód &Illem

IMPLEX – Új dimenzió a vegyszeres műveletek világában

 

IMPLEX – Az egészséges haj érdekében!

Eljött a töredezés mentes szőkítés ideje!

ÚJDONSÁG! Implex kőolaj, szulfát és PPD mentes, professzionális hajkötés újraépítő rendszer.
Nem véletlen az időzítés, ma amikor a szőke hajszín újra fénykorát éli, nélkülözhetetlen a különböző plex-ek használata.
Az Implex egy innovatív 3 lépéses hajkötés újraépítő rendszer, amely védelmet nyújt a haj számára, a festési, szőkítési, világosítási, hullámosítási és egyenesítési eljárások során.
Mostantól nem kell kompromisszumot kötni, a haj állapota és a kreativitás között, elérhető a kívánt eredmény a haj egészségének megtartása mellett, tökéletes védelem minden vegyszeres művelet során.

Hogyan működik a Implex?

  1. lépés: kötés újraépítés

Az alacsony molekulasúlyú aminosav láncolat a hajba jutva újra egyesíti, felépíti és helyreállítja a sérült haj diszulfid-kötéseit, amelyek a hő-, mechanikai- és vegyi hatással járó kezelések során bomlanak fel.

  1. lépés: kötés erősítés

Stabilizálja a haj diszulfid kötéseit, mélyen ápolja és lezárja a kutikulákat, egészséges, fényes hajat és hosszantartó színeredményt garantálva.

  1. lépés: kötés fenntartás

Kifejezetten otthoni használatra lett fejlesztve. Aktiválja, frissíti a szalonban végbement első fázis újraépítő molekula komplexét.

Mi a tapasztalat a kezelés után?

A haj sokkal fényesebb, és egészségesebb lesz. Mára már csupán múlt a festés és világosítás okozta hajtöredezés, kreppesedés.
Az Implex-nek köszönhetően a haj újra hidratált, erőtől duzzadó, ragyogóan fényes lesz.

Összefoglalva tehát, az Implex nem csupán táplálni és nem is hidratálni akarja a hajat, hanem a károsodás alapvető okát szünteti meg, megsokszorozza a hajban lévő kötéseket, továbbá összeköti (regenerálja) a már felbomlottakat, sérülteket.
Vendégeinkkel együtt, mi már nem tudunk és nem is akarunk lemondani az “Implex hatásról”… Ajánlom mindenkinek, aki nem csak divatos, de igényes is szeretne lenni!

Drop a comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük