Mi Nők Divat &Szépség &Életmód &Illem

5 ok, amiért érdemes minket választani esküvői szépítésznek

Kedves Menyasszonyok!

Lassan ideje esküvői szépítészt keresni illetve választani, ha nem az utolsó pillanatra szeretnétek hagyni a döntést, ezzel korlátozva a válogatás lehetőségét. Hiszen minden menyasszonynak nagyon fontos a külseje!

Íme 5 ok, amiért érdemes minket választani:

1. Teljes körű szépítészeti szolgáltatások egy helyen (frizura – smink – tartós szempilla)
Egy összeszokott csapat biztosítja a szépítkezést az ara és a kísérői számára (örömanya, koszorúslányok stb.). Nem kell a fodrász és a sminkes között futkosni, az amúgy is szűkös időt nehezen beosztva.

2. Gyakorlott szakemberektől minőségi munka
A frizura tartósságát a fodrász technikai felkészültsége és a minőségi finish termékek biztosítják, melyeknek köszönhetően a konty akár az esküvő utáni napokban is bátran viselhető. A smink pedig a speciális felviteli módnak, a professzionális anyagoknak és a fixálásnak köszönhetően marad kifogástalan egész nap és éjjel.

3. Nem rendelkezünk „csőlátással”!
Nem csupán a saját feladatunkra koncentrálunk, célunk a menyasszony és az egész esküvő stílusával, hangulatával harmóniában álló szolgáltatást nyújtani.

4. Nálunk Te vagy a főszereplő!
Üzletünk a nagy napon a menyasszony és hozzátartozói rendelkezésére áll, nem kell más vendégekkel megosztozni a figyelmen, akár felöltözve, teljes díszben indulhat tőlünk az oltár elé az ara.

5. Egyénre szabott munka
Ezt biztosítja a próba smink+haj, ez az alkalom arra szolgál, hogy megbeszéljünk minden részletet, megtervezzük a frizurát és sminket, a következő szempontok figyelembe vételével (a teljesség igénye nélkül):
– egyéni elképzelés, hozott kép, – a menyasszony külső adottságai (hajhossz, hajminőség, hajmennyiség, arányok, színek, arcforma, arcvonások stb.), – aktuális divat, – ruha szabása, stílusa, – a hozott vagy nálunk választott hajdíszek, vagy a fátyol elhelyezkedése, – a menyasszony személyisége

+1 Előkészítés
Ha a haj valamilyen ápolást (keratin feltöltés) vagy előkészítést igényel (festés, színezés, melír, saját szín kiemelés) az esküvő előtti napokban megoldható (ajánlott előtte 1 héttel).

Várunk szeretettel minden menyasszonyt!
Ha kérdésed lenne, vagy időpontot szeretnél, hívj bizalommal!
Jurinkovits Éva: 0670-233-3682
Üzlet: 06-1-403-1539

Drop a comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük