Szempilla hosszabbítás Menyasszonyoknak

TARTÓS SZEMPILLA HOSSZABBÍTÁS MENYASSZONYOKNAK ÉS EGYÉB KÜLÖNLEGES ESEMÉNYEKRE!!!

A tartós szempilla hosszabbítás az elmúlt évek egyik legnépszerűbb szépészeti „találmánya”. Erről a szolgáltatásról bátran állíthatjuk, hogy szinte minden nő igénybe veheti és garantáltan a megjelenése előnyére fog válni. Szalonunkban leginkább a menyasszonyaink pilláinak hosszabbítására specializálódtunk.

Tehát Kedves Menyasszonyok, most nektek szól ez a pár tájékoztató jellegű gondolat…
Az eljárás különböző igények kielégítésére szolgálhat, lehet a szempillánk dúsabb, hosszabb, íveltebb vagy mindhárom egyszerre, a kissé előnytelen formájú szemet is kiválóan lehet vele korrigálni.
A szempillák széles választéka lehetőséget ad természetes hatású, illetve attraktív, extrém hatás elérésére is, mely épülhet akár 3-4-5-6 D technikával is, a kívánság függvényében. Én az esküvőkre általában a duplázott szettet szoktam ajánlani.
A kedves vendégek igényeinek megfelelően, akár tökéletesen természetes pillasorok is építhetőek, melyek a nem hozzáértő szemek számára láthatatlannak tűnhetnek.

Szeretnék néhány kérdést megválaszolni, melyek a leggyakrabban felmerülnek a kezelés előtt.

Ártalmas-e a 3D szempilla a saját szempilláinkra?
Nem, amennyiben az szakszerűen, precízen és lelkiismeretesen van felhelyezve.
Nem szabad az időt sajnálnunk rá, a nagyon gyors munkának gyakran lehet felületesség az eredménye.
Egy saját/természetes szempilla élete kb. 3 hónapig tart, és egy szál kinövése kb. 2 hónapot vesz igénybe. Mivel szőrtüszőink száma az idők során nem változik, így a szempillák dússága alapvetően azonos és nem változik. Tehát, ha ritkábbnak látjuk a szempilláinkat, azt nem a hosszabbítás eredményezi, hanem a természetes cserélődés, mely szembetűnőbb lehet egy hosszabbított szempilla sor esetén, a hosszú és sűrű pillák miatt, ez tulajdonképpen egy optikai csalódás, nem pedig a szempilláink ritkulása.

Milyen időközönként illik töltetni a pillákat? Ha az esküvő után felmerül, hogy szívesen viselnénk még…

A töltést nem érdemes nagyon hosszan húzni, mert ha nagyon sok pilla hullik ki, az nem esztétikus látvány és a töltést is megnehezíti. Átlagosan 3-4 hét az ajánlott idő, ilyenkor még nem szembetűnőek a hiányok, de ez egyénfüggő. Bizonyos idő eltelte után, a kihullott szempillák mennyiségének függvényében, nem tölthető a sor, hanem újra kell építeni. Ezért sem érdemes túlságosan elhúzni a két töltés közti időt.

Irritálhatja-e a ragasztó a szemet?

Mivel a ragasztó közvetlenül nem érintkezik a bőrrel, így az allergiás reakció esélye minimális. A ragasztó használata közben gőz keletkezik, ezért nagyon ritkán előfordulhat érzékenység, de ez pár könnycsepp formájában meg is szűnik.

Szabad sminkelni, ha tartós szempillát viselünk?

Természetesen igen, egyedül a szempillaspirált mellőzzük, amennyiben ez lehetséges. Ha mégis nagyon szükségét érezzük a spirálnak csakis olyat használjunk, ami NEM vízálló.
Vízálló spirál használata tilos!!!
De nem gondolom, hogy egy épített pilla sor igényelné a szempilla spirált!

Milyen sminklemosót ajánlott használni?

A szemfesték lemosására kizárólag olajmentes termék használható, mert az olaj oldhatja a ragasztót!

Járhatunk-e uszodába, szaunába?

Minden sport tevékenység megengedett, arra kell figyelnünk, hogy a szempilla építését követően 24 óráig kerüljük a vizes tevékenységeket, ezzel növelhetjük pilláink élettartamát.

Milyen otthoni ápolást igényel az épített szempillánk?

A hosszabbított pillákat kifejezetten ápolni nem szükséges. Ami nagyon fontos, hogy sminklemosónk mindenképpen olajmentes legyen. Az építést követően 24 óráig kerüljük a vizet, utána nyugodtan érheti víz, de ha lehetséges kifejezetten áztatni nem ajánlott, mert rövidíthetjük vele a pillák tartóssági idejét.
Érdemes otthon is fésülgetni a pillákat, mert ha elkerüljük az esetleges gubancolódást, akkor a pillasor is tartósabb lesz, ehhez általában a pillát készítő szakember az első alkalommal ad egy a célnak megfelelő eszközt.
Az otthoni ápolás nem igényel különösebben kimagasló odafigyelést, a fent említett megjegyzések csupán jó tanácsok, de egyik sem fogja bonyolultabbá tenni akár a reggeli készülődést.

Remélem minden esetlegesen felmerülő kérdést sikerült megválaszolnom!

Várok szeretettel minden Kedves Menyasszonyt, aki ragyogó pillákkal szeretné kiegészíteni szerelmes tekintetét a nagy napon! 🙂

Jurinkovits Éva: 0670-233-3682