Smink

“A született szépség szerencse, nem érdem, a stílus és a jó megjelenés ezzel szemben folyamatos tanulás és munka eredménye.”

Afenti mondat inspirál minket munkánk során és vendégeinket is igyekszünk rávezetni, hogy ennek figyelembevételével próbálják alakítani külső adottságaikat, hiszen mint már a szalon bemutatkozó oldalán is utalást tettünk rá, a szépség, az előnyös és hibátlan megjelenés igenis megtanulható feladat.

Napjainkban egyre fontosabb a jó megjelenés, a nőies vonalak képviselése, egy „mai nőnek” már nem csak a magánéletében kell ezeknek a követelményeknek eleget tennie, hanem akár a munkahelyén is elvárás lehet. És legyünk őszinték minden élethelyzetben sokkal magabiztosabbak és határozottabbak vagyunk, ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, ha szépnek érezzük magunkat.

detti 1

Örök igazság, hogy minden emberi kapcsolatban – legyen az üzleti vagy magán jellegű – a legfontosabb az első benyomás. Az első vizuális kép, az első pillantás ösztönösen a fejre irányul, mely leegyszerűsítve nem más, mint a frizura és a smink. Ezért is lehet nagy segítségünkre egy jól megválasztott frizura és egy előnyös smink.
Mindenkiben van valami egyedi és gyönyörű! A sminkes feladata, hogy ezt a szépséget felfedezze és kihangsúlyozza!
Egy szépen elkészített frizura is látványosabb egy előnyös sminkkel. Életünk során többször adódik olyan esemény, amikor szükségét érezzük, hogy egy szakember készítse el sminkünket, legnépszerűbb ilyen alkalmak az esküvők, szalagavatók, ballagások, hivatalos rendezvények.
Tulajdonképpen engem is a vendégek vezettek rá, hogy mekkora könnyebbség lenne számukra, ha hasonló különleges alkalmak esetén, egy helyen készülhetne el a frizurájuk és a sminkjük, így vendégeink örömére bővítettük szolgáltatásainkat. Szakmailag is nagyon szerencsésnek tartom ezt a megoldást, mert így összedolgozva, a fodrász és a sminkes munkája egyértelmű stílusbeli harmóniát mutat.

Fontos, hogy magunkhoz és az alkalomhoz leginkább illő sminket viseljük. Ennek a megvalósításában szeretnék segítséget nyújtani, minden hölgynek, aki hozzám fordul. Akár egy nappali sminkről legyen szó, alkalmi sminkről vagy egy részletesebb smink tanácsadásról.
Tudom, hogy sokan sok félék vagyunk, ezért nem célom senkire ráerőltetni a saját ízlésem. A bőrhibák eltüntetésétől, a nude sminken keresztül ( „láthatatlan smink”) az extrém sminkig mindent szívesen elkészítek, megmutatok és ha arra igény van megtanítok. Munkám során minőségi professzionális alapanyagokkal dolgozom, leginkább MAC termékekkel. A MAC cosmetics magáért beszél, eredetileg sminkmesterek számára fejlesztették ki, mindig is professzionális termékek maradtak.

Mindenkit szeretettel várok! Találjuk meg együtt a bőrtípusához és személyiségéhez legjobban illő sminket!
Jurinkovits Éva: 0670-233-3682