RÓLUNK

Aranykoszorús fodrászmester: Jurinkovits Ernő

Fodrászmester: Jurinkovits Ernőné Éva

Fodrász, sminkes, szempilla hosszabbító:Jurinkovits Éva vagyok, 2008-óta dolgozom a családi vállalkozásban.

2002-ben érettségiztem, majd főiskolán folytattam tanulmányaimat, 2006-ban 2 szakos idegenforgalmi közgazdász diplomát szereztem. A főiskola után egy szépségszalonban dolgoztam üzletvezetőként, közben fitness versenyző voltam, majd egy edzőteremben kamatoztattam személyi edzői végzettségemet.

2008-ban teljesedett be a már gyermekkoromban megtörtént elhatározás… fodrász lettem!

Elmondhatom magamról, hogy a szó szoros értelmében a fodrász üzletben nőttem fel.
Mindig tudtam, hogy ezzel szeretnék foglalkozni, minden más csak egy-egy állomás volt az életemben.

Hálás vagyok mestereimnek – a szüleimnek – hogy kellő türelemmel és kitartással voltak irányomba és fodrászt alkottak belőlem.

Az évek folyamán a számtalan fodrász továbbképzés mellett, néhány a szakmát kiegészítő szépítészeti tevékenységet is elsajátítottam, ezzel is bővítve szolgáltatásaink körét, eleget téve vendégeink igényeinek.
Ennek köszönhetően mára már profi sminket és tartós szempilla-hosszabbítást is kérhetnek nálunk a szépülni vágyó hölgyek.

A sminkes képesítésem kiváló kiegészítője a különleges alkalmaknak, mint az esküvő, szalagavató, bál, fotózás stb.
A tartós szálankénti szempilla hosszabbítás (3D-6D) pedig szintén igénybe vehető alkalmakra és a mindennapi megjelenésünk kiegészítőjeként egyaránt.

Inspirálólag hat rám, hogy a szépítkezés egész folyamatát rám bízzák a vendégek és így a teljes munkafolyamat a kezemen fut keresztül.

Boldoggá tesz a szakmám, szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen kiváltságban lehet részem, hogy minden nap azzal az érzéssel lépek be az üzletbe: „haza érkeztem”!