BEMUTATKOZÁS

„Tanuljunk meg szépek lenni és szépek maradni!”

 

 

 

Astílus, az elegancia, a jó ízlés tanulható, mindenkinek megvan a lehetősége, arra hogy a legjobb és legelőnyösebb oldalát mutassa mag a világnak. A külső értékek csiszolásában a szépségipar szakemberei segítenek vendégeiknek. Családunk is e tevékenység mellett kötelezte el magát. Fodrászdinasztiánkat nagyapám id. Jurinkovits Ernő mesterfodrász alapította, aki 1941-ben nyitotta meg a család első üzletét, a IX. kerületi Haller utcában, ahol egy hat fodrászt foglalkoztató üzlet tulajdonosa volt.

Mára már a Jurinkovits dinasztia harmadik nemzedéke áll a szépülni vágyó hölgyek szolgálatában. Jelenleg harmadik üzletünkben dolgozunk, melyet ifj. Jurinkovits Ernő és felesége kiköltözve a kertvárosba 1985. május 2-án nyitottak meg, a XVI. kerületben. Mindketten a Váci utca elegáns forgatagát hagyták maguk mögött, ezenkívül Édesapám a fodrász szövetkezet elnök helyettesi posztjáról mondott le a családi vállalkozás kedvéért. 2008 óta én is a vállalkozásban dolgozom a család harmadik nemzedékeként. Jelenleg az üzletben 3 fodrász tevékenykedik, szüleim mesterfodrászok.
2010-ben Édesapámat ifj. Jurinkovits Ernőt a szakmában végzett kiemelkedő munkásságáért aranykoszorús mesterfodrász címmel jutalmazta a Magyar Országos Szakmai Ipartestület.

Munkánkat röviden összefoglalva precizitás, rutin, kitartás, fegyelem, szakmai alázat és folyamatos képzések jellemzik, minőségi anyagokkal, magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk, elérhető áron.

Szeretettel várjuk már meglévő és új vendégeinket egy igényesen kialakított, klimatizált kellemes kis üzletbe, családias környezetben, folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal.

– Jurinkovits Éva