Személyre szabott smink tanácsadás

Sokszor előfordul ha alkalomra, rendezvényre készülünk, vagy csak egy átlagos hétköznap reggelén belenézünk a tükörbe, hogy tanácstalanok vagyunk, hogyan is hangsúlyozzuk ki arcunk legelőnyösebb vonásait.

Ránézünk a több év alatt összegyűjtögetett sminkkészletünkre és nem tudjuk eldönteni miből mennyit, hova és hogyan használjuk. Ebben szeretnék segíteni egy 2-3 órás egyéni sminkoktatás keretén belül. Ahol minden kérdésedre együtt találjuk meg a választ, hogy utána a mindennapokban is magabiztosan tudd alkalmazni a trükköket és praktikákat. Átveszünk minden fontos részletet a sminktípusoktól az arcápolásig.

Alényeg a személyre szabottság, amit újságokból és az internetről nem lehet elsajátítani, fel lehet ugyan használni néhány általános információt, de mivel minden arc más és más, ezért két egyforma smink sem készíthető. Ráadásul arcunk sokfélesége mellett az életkörülményeink is különbözőek, így más és más jellegű sminkre van szükségünk. Nagyon sok szempontot szem előtt kell tartani egy smink elkészítésénél, ilyen például: – az arcunk adottsága, – az egyéniségünk, – az alkalom, ahová készülünk, – a ruhánk színe és stílusa, – az idő, amit rá tudunk szánni a készülődésre, – a napszak,- az évszak stb…stb.

Különböző bevásárló központokban sétálgatva gyakran előfordul, hogy kedves hölgyek felajánlanak nekünk egy ingyen sminket és csekély mennyiségű általános tanácsot is adnak, ezzel nincs is probléma, de ne felejtsük el, hogy az ő céljuk a termékeladás. Én leginkább MAC termékekkel dolgozom, de nem célom senkire rábeszélni semmilyen terméket, a fő feladat, hogy a saját kis készletedből tanulj meg sminkelni, ezért szoktam kérni, hogy hozd is el magaddal, hogy átnézzük, megbeszéljük, mit hogyan lehet belőle a legpraktikusabban felhasználni. Természetesen, ha bővíteni szeretnéd a készleted arra is van lehetőség. De a tanuláshoz, minden anyagot és eszközt biztosítok.

A szolgáltatás a következőket tartalmazza:

  • Mindennapi bőrápolás
  • Alapozás
  • Arcforma elemzés – saját arc megismerése
  • Színtípus elemzés
  • Sminkeszközök használata
  • Sminktechnikák elsajátítása
  • Sminktípusok kipróbálása: gyors smink, láthatatlan smink, nappali smink, alkalmi smink műszempillával
  • Gyakorlás

   

     Természetesen a felkészültségedtől függően rugalmasan alakíthatjuk az óra menetét, szem előtt tartva, az eddigi tapasztalataidat, kérdéseidet.

   

     Sok szeretettel várok minden kedves hölgyet, feleségeket, kismamákat, édesanyákat, háziasszonyokat, üzletasszonyokat, szingliket és tiniket vagyis mindenkit, aki egy kicsit jobban szeretné érezni magát a bőrében! Jurinkovits Éva: 0670-233-3682