Szalagavató

Kedves Végzős Lányok!

A szalagavató egy különleges alkalom, ezért szeretnénk Nektek segíteni, hogy Ti legyetek a legszebbek a nagy napon. A szép és nem mindennapi ruhák, amiket viselni fogtok a nagy alkalomra, megérdemlik a szakemberek által készített sminket és frizurát. A fényképek és a videók egész életünkben megmaradnak, legyen a visszanézésük is olyan élmény, mint maga az esemény.

A szalagavató körüli készülődés rengeteg időt és energiát vesz igénybe, ezért maga az esemény napja ne a rohanásról szóljon, aznap legyetek Ti a főszereplők, reméljük ebben tudunk Nektek segíteni azzal, hogy egy helyen elintézhetitek a szépítkezést. Nem kell a fodrász és a sminkes között futkosnotok, az amúgy is szűkös időt nehezen beosztva.

XVI. kerületi üzletünkbe várunk Titeket szeretettel a szalagavatóra szánt frizurátok és sminketek elkészítésére.
Igény szerint az esemény előtt pár nappal tartós szempilla hosszabbításra is van lehetőség, hogy még tökéletesebb legyen az összkép.

Bővebben: Szempilla hosszabbítás Menyasszonyoknak

Mindenki egyénre szabott sminket kap. Igény szerint extraként kérhető strasszdíszítés vagy csillámsmink.

Szalagavató smink ára: 6500 Ft + extrák

A frizura vagy feltűzés ára:  az igényeidtől és a hajad hosszától függően, megbeszélés alapján 6000 – 7500 Ft között.

A szalagavató előtt ­egy telefonon egyeztetett időpontban ­várunk egy smink és hajpróbára, hogy az eredmény a lehető legjobb legyen.

Sminkpróba: 3000 Ft – kérlek radírozd le a bőröd előző nap

Feltűzés próba: 2000 Ft – mosás nélkül, így kérlek frissen mosott hajjal gyere.

Kérjük idejében jelezzétek szándékotokat, akár a smink és feltűzés próbával kapcsolatban is, hogy az időt jól beosztva, minden zökkenőmentes legyen!

Várunk Titeket szeretettel!!!

Jurinkovits Éva: 06 70 ­233 ­36 82