Esküvő

Kedves Menyasszonyok!

19554710_1456372977718965_1607670710036806928_n

Az esküvőnk életünk egyik legfontosabb napja, amikor minden nő a legszebb oldalát szeretné megmutatni. Ez a nap minden nőnek jár, ilyenkor igazi királynővé válhatunk, minden rólunk szól és mindenki velünk foglalkozik. Erről nem szabad lemondanunk, sok mindenről lemondunk és sok áldozatot hozunk életünk folyamán, de erről az egy napról nem érdemes, mert az itt megszerzett élményekből hosszú évekig „táplálkozhatunk”.

Szolgáltatásainkkal szeretnénk hozzájárulni a nagy nap sikeréhez, vagyis az egyik legfontosabb tényezőhöz a menyasszony szépségéhez.
Azt gondolom ez az alkalom megérdemli, hogy szakemberre bízzuk frizuránk és sminkünk elkészítését.
Az esküvő körüli készülődés rengeteg időt és energiát vesz igénybe, ezért maga az esemény napja nem szabad, hogy a rohanásról és idegeskedésről szóljon, aznap a menyasszony a főszereplő.

Reméljük ebben tudunk segíteni azzal, hogy azonos helyszínen, egy összeszokott csapat biztosítja a szépítkezést az ara és a kísérői számára (örömanya, koszorúslányok stb.). Nem kell a fodrász és a sminkes között futkosni, az amúgy is szűkös időt nehezen beosztva.
A mostanában népszerűvé vált jegyesfotózásra is szívesen elkészítjük a visszafogottabb sminked és frizurád vagy ha éppen arra van igény, egy általatok választott korszak stílusát is megjeleníthetjük a smink és frizura segítségével. Természetesen a jegyes páré a választás lehetősége és mi nyitottak vagyunk minden kívánságra.

Az esküvői próbasmink és frizura elkerülhetetlen… ezen az alkalmon minden részletet megbeszélünk.
Könnyebbség, ha addigra már nagyjából összeállt az esküvő díszletéről, a menyasszony ruhájáról és a kívánt díszek, ékszerek stílusáról való elképzelés.
Ha lehetséges a ruháról, díszekről, fátyolról szívesen fogadunk képet is, hiszen így a legkönnyebb megteremteni az összhangot, ami nagyon fontos, és abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a fodrász és a sminkes összedolgozva kellő harmóniát hozhat létre.
A próbasmink és frizura minden esetben az üzletben készül, de az esküvő napján lehetőség van helyszínre vonulásra is, megbeszélés alapján.

Pár gondolat a haj és smink próbáról:

Miért fontos a haj és smink próba az esküvő előtt?

A próbasmink előtt egyetlen teendőd van, amennyiben lehetséges kérlek radírozd le az arcbőröd, így szebben mutat a smink.

A próba frizurára illetve feltűzésre, pedig kérlek előző este mosd meg a hajad, így többféle próbafrizura elkészítésére nyílik lehetőség. Az esküvő napján már természetesen mi készítjük elő a hajad a megbeszélt feltűzéshez.

57

Összefoglalva tehát, ami jó ha nálad van a próbán:

* Az összes hajdísz, amit szeretnél felhasználni az esküvőn (ha már megvetted)
* Képek a menyasszonyi ruháról
* Képek a fátyolról
* Ha láttál olyan frizurát vagy sminket, ami megtetszett valahol, bátran hozd magaddal a képeket, ezek jók kiinduló pontnak, majd közös megbeszélés után személyre szabjuk, hiszen mindenkinek más, ami előnyös, de mindent át tudunk tervezni, hogy az a lehető legelőnyösebben mutasson.

 

A smink és a frizura tartóssága miatt nem kell aggódni, mindkettő garantáltan kibírja az egész esküvőt, a bevonulástól az akár másnap reggelig tartó mulatságig. A frizura tartósságát a fodrász technikai felkészültsége és a minőségi finish termékek biztosítják. A smink pedig a speciális felviteli módnak, a professzionális smink anyagoknak (MAC) és a fixálásnak köszönhetően marad kifogástalan állapotban egész nap.

Végül néhány tanáccsal szeretnék segíteni, hogy minél tündöklőbb legyen az esküvői sminked:

* az esküvő előtti 1-2 napban igyekezz sokat inni (vizet)
* azon a héten már ne vegyél részt kozmetikai kezelésen (arctisztítás illetve csiszolás)
* amennyiben lehetséges az utolsó héten a szoláriumot is kerüld
* az esküvő előtti napokon folyamatosan hidratáld az arcbőröd és előtte nap használj arcradírt

Kérjük idejében jelezd szándékodat, hogy az időt jól beosztva minden zökkenőmentes legyen az esemény napján!

Az áraink az árjegyzékben megtalálhatók!
A helyszínre való kiszállás ára Budapesten és vidéken egyaránt megbeszélés alapján történik és a család által a szolgáltatást igénybe vevők létszámától is függ!

Várunk mindenkit szeretettel!

Kapcsolódó cikkeink:

5 ok, amiért érdemes minket választani esküvői szépítésznek

A tökéletes menyasszonyi frizura titka

Miért fontos a haj és smink próba az esküvő előtt?

Szempilla hosszabbítás Menyasszonyoknak