AJÁNLATAINK


Esküvő

A nagy napnak már csak a menyasszonyról szabad szólnia, ehhez szeretnénk segítséget nyújtani azzal, hogy azonos helyszínen, egy összeszokott csapat biztosítja a szépítkezést az ara és a kísérői számára, így nem kell a fodrász és a sminkes között futkosni, az amúgy is szűkös időt nehezen beosztva.

Szalagavató

Minden végzős lány egyénre szabott munkát kap, nálunk nincs két egyforma smink illetve frizura, úgyhogy bátran jöhettek egy osztályból többen is, senki nem fog rájönni, hogy egy helyen voltatok. Kérhettek műszempillát, strasszdíszítést, csillámsminket, a lehetőségeknek csak a fantáziátok szab határt.

Keratinos hajsimítás

Íme egy egyedülálló, hajkímélő és regeneráló rendszer, mely segítségével gyönyörűen fénylő, kezelhető, formázható és egyenes hajkoronát tudunk létrehozni.

Személyre szabott smink tanácsadás

Ahogy a címben is szerepel, egy smink elkészítésénél legfontosabb a személyre szabottság, amit újságokból és az internetről nem lehet elsajátítani, fel lehet ugyan használni néhány általános információt, de mivel minden arc más és más, ezért két egyforma smink sem készíthető.